23 Nisan 2015 Perşembe




Günlük Burç Yorumları:23.04.2015

KOÇ BURCU;  Duygularınızı toplamak ve aşk hayatınızı ileriye taşımak için oldukça verimli bir dönemdesiniz.
BOĞA BURCU; Enerjinizi ve gücünüzü doğru kullanmanız, bu arada beslenmenize de dikkat ederek bedeninizi korumanız çok önemli.
İKİZLER BURCU; Bugünlerde yalnız kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İç dünyanıza dönebilirsiniz.
YENGEÇ BURCU; Kendinizi dünyayı fethedecekmiş gibi hissedebilir, kazanacağınıza inanarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
ASLAN BURCU; Evlilik ve ortaklıklı konularında sizi etkileyecek olaylar söz konusu olabilir. Ayrıca yakın olduğunuz insanların size haksızlıklarını gördüğünüz halde onlardan vazgeçmekte zorlanabilirsiniz.
BAŞAK BURCU; Ev, aile ve yerleşim konularında sürüncemede kalan işleriniz netleşebilir. Hem iş yaşamınızda hem de evlilik ve ilişkilerde önemli bir dönemeçten geçeksiniz.
TERAZİ BURCU; Günlük yaşam rutininizde önemli değişimler başlayabilir. Yaşama bakışınızda önemli ve radikal değişimler yapma isteğiniz artacaktır.
AKREP BURCU; FİNANS konusunda yaşanacak inişler ve çıkışlarla ilgili endişeye kapılmayın.
YAY BURCU; Sağlığınızla her zamankinden fazla ilgilenmek isteyeceksinizdir. Sağlıkta ay boyunca ruhsal huzurunuzu korumalısınız.
OĞLAK BURCU; Paranızı titizlikle yönetmek, uzun vadede size yarar sağlayacak olsa da, bazı anlarda eğlenceniz için de PARA harcamanız sizi korkutmasın.
KOVA BURCU; İş ve mesleki ortamınızda zihinsel açıdan oldukça aktif, heyecanlı ve elektrik yüklü bir hal içinde olmanız mümkün.
BALIK BURCU; İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder